Established in Old Montreal since 2010, Les 400 Coups offers a stimulating and enriching culinary experience. The restaurant proposes a refined & accessible cuisine which promotes our local talent by using, as much as possible, local ingredients. The team is composed of passionate individuals who share their love for gastronomy, wine and service.more...See more text
La carte repas de Marc-André Jetté, les desserts de Patrice Demers et la carte des vins de Marie-Josée Beaudoin.
Une carte des vins intéressante et très abordable. Nous avons bu (et aimé) ce qu'on nous a suggéré: un Crozes-Hermitage (édition limitée) à 38$ (!) pour accompagner le tartare au boeuf, glace à la moutarde et le duo de flan pressé et de côtes de porc de chez Gaspard
Un vin de dessert pour accompagner le cake à l'érable de Patrice
Un décor confort avec personnalité.
La photo de Saint-Germain-des-prés en murale est à couper le souffle. Très réussi. Félicitation à Perez
Bien que dans le coeur du Vieux-Montréal, on s'y sent comme dans un resto de quartier et non pas de touristes.
J'ajoute à mon carnet d'adresses - retour assuré !
Following several shake-ups in the kitchen, Les 400 Coups is still dishing out sophisticated dishes made of 100% local terroir ingredients. Discover a plethora of Quebec produce, seafood and game ranging from juniper and kohlrabi to arctic char, snow crab and venison.
Following several shake-ups in the kitchen, Les 400 Coups is still dishing out sophisticated cuisine made with 100% local ingredients. During Montréal en Lumière, this Old Montreal standout invites you to sample a four-course menu making use of local products but revisiting Lyon’s classic plates. - $75 before wine
You'll find Les 400 Coups near the hard-to-miss Bonsecours Market in Old Montreal. The ceilings are high and so is the volume. It's a lively spot, bringing in diners from all over the city to experience such dishes as the Magret de canard from la Canardière farm with oats and chanterelle mushrooms. Not to be missed.